Havva Özay anma turnuvası

Havva Özay Anma Turnuvaları geçen yıl olduğu gibi bu yılda Mağusa Banduliya’da, Sertbay Satranç Akademisi, Kuzey Kale Satranç Derneği ve Çanakkale Satranç Kalesi organizasyonunda gerçekleştiriliyor.
Turnuvalar bu yıl Açık, Yıldızlar, Küçükler ve Minikler olmak üzere dört farklı kategoriden oluşacak. Açık kategori 7 Tur İsviçre Sistemi üzerinden 30 Eylül – 11 Kasım tarihleri arasında her hafta Cuma günleri saat 18:30’da Mağusa Kaleiçi Bandabuliya’da gerçekleşecek ve lisanslı her sporcu bu turnuvaya katılabilecek. Yıldızlar (2012 ve 2013 doğumlular), Küçükler (2014 doğumlular) ve Minikler (2015 ve 2016 doğumlular) kategorileri ise 15 – 16 Ekim tarihlerinde 5 Tur İsviçre Sistemi üzerinden yarışma fırsatı bulacaklar.
Kuzey Kıbrıs’ın her yerinden turnuvaya katılacak olan satranççıların yarışacağı bu büyük ve önemli organizasyonda Merhume Havva Özay anılırken, 140’nin üzerinde satranççı da maç yapma fırsatı bulacak. Her kategoride bol miktarda ödül verilecek ve turnuvalardan toplanacak kayıt ücretleri ise Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne bağışlanacak.

Paylaş

Önceki Haber

6 Ekim 2022 Dünya Serebral Palsi Farkındalık Günü

Sonraki Haber

ÜNİMAR-MARAŞ İSİM SPSONSORLUĞU ANLAŞMASI YAPILDI

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

thirteen − ten =