GMB BAŞKANI DR. SÜLEYMAN ULUÇAY’DAN DAÜ VYK BAŞKANI DR. ERDAL ÖZCENK’E ZİYARET

1 Şubat 2023
GAZİMAĞUSA BELEDİYE BAŞKANI
DR. SÜLEYMAN ULUÇAY’DAN DAÜ VYK BAŞKANI
DR. ERDAL ÖZCENK’E ZİYARET

25 Aralık 2022 tarihinde gerçekleşen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Yerel Seçimleri’nde Gazimağusa Belediye Başkanı seçilerek göreve başlayan Dr. Süleyman Uluçay, 1 Şubat 2023 Çarşamba günü, saat 09:30’da, Doğu Akdeniz Üniversitesi Vakıf Yöneticiler Kurulu Başkanı Dr. Erdal Özcenk’i makamında ziyaret etti. Dr. Uluçay’a ziyaretinde Gazimağusa Belediyesi Müdür Muavini, Bayındırlık, İmar ve Proje Birim Amiri Abide Eryaşar eşlik etti.

“DAÜ ve Gazimağusa Şehrini Daha İleriye Götürmek İçin Birlikte Çalışmaya Hazırız”
DAÜ VYK Başkanı Dr. Erdal Özcenk Gazimağusa Belediye Başkanı Dr. Süleyman Uluçay’ın nazik ziyaretinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, “30 yıllık arkadaşım olan Sayın Uluçay’a almış olduğu bu zorlu görevde başarılar dilerim. Amacımız birlikte DAÜ ile Gazimağusa şehrini daha ilerilere taşımaktır. Bunun için de birlikte çalışmaya hazırız.” dedi. Gazimağusa ile DAÜ’nün ayrı düşünülemeyeceğini ifade eden Dr. Özcenk, özelde DAÜ genelde ise Gazimağusa’nın kazanmasının önemli olduğunu vurguladı. Dr. Özcenk “Hem DAÜ’yü hem de Gazimağusamızı dünya çapında tanınan ve aranan markalar haline getirebilmek en önemli hedefimizdir. Gazimağusa Belediyesi ile birlikte güzel işlere imza atacağımızdan eminim. Süleyman kardeşimiz bizlerden hangi konuda katkı isterse, katkı koymaya hazırız. Ben tekrardan kendisini kutluyor ve görevinde başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

“DAÜ ile Gazimağusa Belediyesi Arasındaki İlişki Çok Daha Yüksek Oranda Olacaktır.”
Gazimağusa Belediye Başkanı Dr. Süleyman Uluçay ise ziyarette yapmış olduğu konuşmada DAÜ ziyaretlerine VYK Başkanı Dr. Erdal Özcenk ile başladığını ifade ederek, “Sayın Erdal Özcenk 30 yıllık arkadaşım ve toplumsal konulara duyarlı bir abimizdir. Gazimağusa için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlikte güzel işler yapacağız. Buna inancım tamdır.” dedi. DAÜ ile GMB arasındaki ilişki ve ortak çalışmaların bugüne kadar yapılanlardan çok daha yüksek oranda olacağını vurgulayan Dr. Uluçay, “Mağusamızla ilgili güzel haberleri Dr. Erdal Özcenk abimizle birlikte vereceğimiz günlerin yakın olduğunu söylemek isterim.” şeklinde konuştu.

Ziyaret sonunda DAÜ VYK Başkanı Dr. Erdal Özcenk tarafından GMB Başkanı Dr. Süleyman Uluçay’a DAÜ’ye özgü hediye takdiminde bulunuldu.

Paylaş

Önceki Haber

DAÜ İLE SOS ÇOCUK KÖYÜ DERNEĞİ ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Sonraki Haber

GMB BAŞKANI DR. SÜLEYMAN ULUÇAY DAÜ REKTÖRÜ PROF. DR. AYKUT HOCANIN’I ZİYARET ETTİ

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

14 − 2 =