Ediz Hun’u ilk kez tiyatro seyircisiyle buluşturan ‘On Kişiydiler’ oyunu Türkiye Prömiyerinin ardından Kıbrıs’ta sahnelenecek

Ediz Hun’u ilk kez tiyatro seyircisiyle buluşturan ‘On Kişiydiler’ oyunu
Türkiye Prömiyerinin ardından Kıbrıs’ta sahnelenecek

Yeşilçam’ın usta aktörü Ediz Hun’un başrollerinde yer aldığı “On Kişiydiler” oyunu 16, 18 ve 19 Kasım tarihlerinde Kıbrıslı tiyatro severlerle buluşacak. Hun’u ilk kez tiyatro sahnesinde izleme fırsatı sunan oyunun biletleri www.biletinial.com adresinde.

BASIN BÜLTENİ – 11.11.2022 Türkiye’nin teknoloji odaklı eğlence ve kültür-sanat platformu Biletinial, tiyatroya verdiği desteği sürdürüyor. Yeşilçam’ın unutulmaz aktörü Ediz Hun’un baş rollerinde yer aldığı, Agatha Christie’nin ölümsüz eserinden tiyatroya uyarlanan “On Kişiydiler”, Türkiye prömiyerinin ardından 16, 18 ve 19 Kasım tarihleri arasında Kıbrıs’ta seyircisiyle buluşacak. Oyunun biletleri ise www.biletinial.com adresinde.

Savaş Özduran’ın çevirdiği, Burak Karaman’ın yönettiği oyunda Ediz Hun’a Oya İnci, Savaş Özdural, Pelin Turancı, Özdemir Çiftçioğlu, Hakan Akın, Can Esendal, Ozan Dağara, Ilgın Angın ve Fatih Gülnar eşlik ediyor.

Oyun, 16 Kasım Çarşamba günü saat 20:00’de Doğu Akdeniz Üniversitesi Rauf Denktaş KKM (KÜKOM), 18 Kasım Cuma günü saat 20:00’de Kıbrıs-Girne Amerikan Üniversitesi Spectrum Uluslararası KM ve 19 Kasım Cumartesi günü saat 20:00’de Kıbrıs-Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi AKKM’de sahnede olacak.

Oyunun konusuna gelince… Zenci Adası’nda verilecek bir partiye davet edilen farklı mesleklere ve ayrı kişiliklere sahip birbirini tanımayan 10 kişi, aslında neden orada olduklarını öğrendiğinde artık herkes için çok geçtir. Kafanız karışacak, nefesiniz kesilecek, içinizdeki dedektif canlanacak ve tek bir soru soracaksınız: Bu adada gerçekten sadece 10 kişi mi var?

Bilgi için:
pr@biletinial.com

Biletinial Hakkında biletinial.com 2011 yılından bu yana biletleme sektöründe hizmet veren bir teknoloji markasıdır. Faaliyete geçtiği tarihten itibaren yeniklikçi uygulamaları devreye alan Biletinial, teknolojik gelişmeler ışığında müşterilerini yeni etkinliklerle buluşturmakta ve eşsiz deneyimler sunmaktadır. Sürekli büyüyen ve gelişen altyapısı ile sinema, tiyatro, konser, spor ve birçok farklı özel etkinlik alanında yüzlerce etkinliğe zahmetsizce erişim olanağı veren Biletinia.com, Türkiye genelinde 80 ilde ve KKTC’de faaliyet göstermektedir. 250 sinema, 1.200 salon ve 130.000’den fazla koltuk kapasitesiyle hizmet sunan Biletinial’ın iş ortakları arasında T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı birimler (Devlet Tiyatroları, Devlet Opera ve Balesi, Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü konserleri, Türkiye Voleybol Federasyonu) Türkiye’nin önde gelen sinema grupları, özel tiyatrolar, şehir tiyatroları, spor kulüpleri, performans sahneleri, tema parklar ve eğlence parklarının yanı sıra eğitim, seminer gibi organizasyon gerçekleştiren kurumlar da yer almaktadır.

Paylaş

Önceki Haber

DAÜ CUP TENİS TURNUVASI TAMAMLANDI

Sonraki Haber

-MİLLİ GÜNLERİ KUTLAMA KOMİTESİ 39.KKTC KUTLAMA MÜNASEBETİYLE KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ ÇOCUK OYUNUNU ÇOCUKLARLA BULUŞTURUYOR.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

eleven + 5 =