MORMENEKŞE ÇAĞDAŞ KADINLAR DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN İSMAİL ARTER’E ANLAMLI ZİYARET

MORMENEKŞE ÇAĞDAŞ KADINLAR DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN İSMAİL ARTER’E ANLAMLI ZİYARET

Mormenekşe Çağdaş Kadınlar Derneği Yönetim Kurulu, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’i ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarette, Başkan İsmail Arter, Mormenekşe Çağdaş Kadınlar Derneği tarafından 14 Kasım tarihinde Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan Rana Alagöz ve Bilgen Bengü konserlerine davet edildi.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Mormenekşe Çağdaş Kadınlar Derneği’nin ziyaretinden memnuniyetini dile getirerek, derneğin çalışmalarını takdir ile izlediğini ifade etti. Derneğin çalışmalarını bölge insanına eriştirmeleri konusunda Gazimağusa Belediyesi’nin işbirliği ve yardıma her zaman hazır olduğunu kaydeden Başkan İsmail Arter, çalışmalarda emeği geçen dernek Başkanı Hayriye Tokyay ve Mormenekşe Çağdaş Kadınlar Derneği Yönetim Kurulu’na teşekkür etti. Derneğin konser daveti konusunda da mutluluğunu dile getiren Başkan İsmail Arter, zor ekonomik şartlarda halkın geçim derdinde yaşamını sürdürmeye çalıştığı bugünlerde bu tür etkinliklerin halkın yüzünü güldürmesini temenni etti.

Mormenekşe Çağdaş Kadınlar Derneği Başkanı Hayriye Tokyay da Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’i ziyaret etmekten mutluluk duyduklarını kaydederek Başkan İsmail Arter’in sosyal sorumluluk projelerinde tüm Sivil Toplum Örgütlerine her zaman destek gösterdiğini ifade etti. Aynı belediye çatısı altında olunmasa bile Başkan İsmail Arter’in dernek faaliyetleri ve etkinliklerine katkı koymaktan kaçınmadığını dile getiren Tokyay, Başkan İsmail Arter’i 14 Kasım tarihinde düzenlenecek 1970’ler Konseri’nde sahne alacak olan Türkiye ses sanatçıları Rana Alagöz ve Bilgen Bengü konserlerine davet etti.

Paylaş

Önceki Haber

BAŞKAN ARTER KANALİZASYON KAZILARI İLE İLGİLİ AVRUPA BİRLİĞİ YETKİLİLERİ İLE GÖRÜŞTÜ

Sonraki Haber

Türk Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Savaş Gemilerinin K.K.T.C. Liman Ziyareti

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

five + 1 =