DAÜ’NÜN YENİ ÖĞRENCİLERİ “HOŞ GELDİN GECESİ”NDE DOYASIYA EĞLENDİ

13 Ekim 2022

DAÜ’NÜN YENİ ÖĞRENCİLERİ “HOŞ GELDİN GECESİ”NDE DOYASIYA EĞLENDİ

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) 25. Oryantasyon Günleri kapsamında, dünyanın dört bir yanından ülkemize gelen yeni öğrenciler için “Hoş Geldin Gecesi” düzenledi. Kuzey Kıbrıs Turkcell iletişim sponsorluğunda gerçekleşen 25. Oryantasyon Günleri kapsamında düzenlenen gece 11 Ekim 2022, Salı günü, saat 19:00’da DAÜ Atatürk Meydanı’nda gerçekleşti.

Gecede, DAÜ Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü’ne bağlı öğrenci kulüplerinin stantları yer aldı. Öğrenciler bu stantlara giderek öğrenci kulüpleri hakkında bilgi alma ve ilgi duydukları kulüplere üye olma olanağı yakaladı. Gecede ayrıca Fakülte, Yüksekokul ve Birim tanıtımlarının yanı sıra Uluslararası Öğrenci Birlikleri de yer aldı. Gecede ayrıca Koop Süt ve Ekor Un Ürünleri’nin destekleriyle katılımcılara çörek, hellim ve içecek dağıtıldı.

Ahmet Evan ve Midnight Ceremony Konser Verdi
DAÜ Öğrenci İşlerinden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Aktuğlu ve Sosyal ve Kültürel İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Deniz İşçioğlu stantları gezerek öğrencilerle bir araya geldi. Prof. Dr. Aktuğlu ve Prof. Dr. İşçioğlu, gecede yaptıkları konuşmada yeni öğrencilere ‘Hoş Geldiniz’ diyerek başarılı bir akademik yıl geçirmelerini temenni etti.

İlk olarak sahne alan DJ Omario geceye katılanlara keyifli saatler yaşattı. Ardından DAÜ Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü’ne bağlı Midnight Ceremony müzik grubu birbirinden güzel parçalarını seslendirdi. KKTC’nin güçlü seslerinden Ahmet Evan ve orkestrası ise gece boyunca seslendirdiği parçalar ile öğrencileri coşturdu.

Gecede sahne alanlara Prof. Dr. İşçioğlu tarafından DAÜ’ye özgü hediye takdiminde bulunuldu. Söz konusu Hoş Geldin Gecesi’nde DAÜ’ye yeni gelen öğrenciler sosyal bir ortamda bir araya gelme ve kaynaşma şansı yakaladılar.

Paylaş

Önceki Haber

MSA ŞAMPİYONLUK KUTAMALARINA KAMPLA DEVAM EDİLDİ

Sonraki Haber

DAÜ SANAT GÜNLERİ İLE İLGİLİ BASIN TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

nine + eleven =