29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI DOLAYISIYLA 1. GELENEKSEL BİSİKLET TURU CUMA GÜNÜ KAPALI MARAŞ’TA YAPILDI

Gazimağusa Belediyesi’nin ev sahipliğinde, KKTC Başbakanlığı’nın koordinasyonunda birçok kurum ve kuruluşun katılımıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla 1. Geleneksel Bisiklet Turu bu sabah Kapalı Maraş’ta yapıldı. Pandemiden dolayı sağlığın önemine dikkat çekmek ve uyuşturucuyla ilgili farkındalık yaratmak amacıyla yapılacak etkinliğe yoğun ilgi gösterildi.

Etkinliğe KKTC Başbakanlık, Gazimağusa Belediyesi, Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu, Medi Foundation Bağımlılıkla Mücadele Derneği, Medi Foundation Bağımlılıkla Mücadele Derneği Öğrenci Komitesi, Kuzey Kıbrıs Bisiklet Federasyonu, The Bike Academy, Green Pedal, Alternatif Sporlar Derneği, Yaşama Sporla Bağlan Derneği destek verdi.

Gazimağusa belediye Başkanı İsmail Arter yaptığı konuşmada, herkesin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayarak, tüm dünyada yaşanan pandemi sürecinde sağlığın ve sporun öneminin bir kez daha anlaşıldığını vurguladı. Başkan Arter, etkiniğin düzenlenmesine katkı koyan tüm paydaşlara teşekkür etti.

Paylaş

Önceki Haber

Vakıf Yöneticiler Kurulu Başkanı, Dr. Erdal ÖZCENK’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Sonraki Haber

Küçük Mücahit “Duha Yalçın Arıcı” Göz Doldurdu

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

17 − six =