GÜNEY AMERİKA’DAN TURİSTLER GELMEYE BAŞLIYOR

 

16 Ekim 2021

 

ATAOĞLU, MEGA TRAVEL HEYETİNİ KABUL ETTİ

  1. GÜNEY AMERİKA’DAN TURİSTLER GELMEYE BAŞLIYOR

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Latin Amerika bölgesinde; başta Meksika, Kolombiya ve Brezilya olmak üzere Uruguay, Paraguay ve Ekvator gibi birçok ülkede faaliyeti olan Mega Travel heyetini kabul etti.

Bakan Ataoğlu, hem yerel acenteler ile hem de yurt dışından gelen acente yetkilileri ile ülkemize yeni pazarlar açma konusunda yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Mega Travel, ülkemiz için düzenlediği info program çerçevesinde Meksika ve Kolombiya’dan acente sahipleri, acente yöneticileri, influencerler ve tv yayıncılarının oluşturduğu 30 kişilik bir kafile ile KKTC turizmini pazarlıyor.

Mega Travel bu organizasyonu Türkiye’de faaliyet gösteren Honet Travel ile birlikte düzenlerken, ülkemizde faaliyet gösteren Cyprus Royal Turizm ortakları da bu organizasyonun tümüne eşlik ediyor.

ATAOĞLU: “BÖYLESİ BİR ORGANİZASYONUN

ÜLKEMİZDE GERÇEKLEŞMESİ ÖNEMLİ”

 

Bakan Ataoğlu kabulde yaptığı konuşmada Mega Travel heyetinin ziyaretinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek, KKTC ile turizm faaliyetlerinde bulunmak istemelerinden ötürü teşekkürlerini iletti.

Böylesi bir organizasyonun ülkemizde geçekleşmesin oldukça önem arz ettiğini dile getiren Ataoğlu, ülke turizminin yeni pazarlara ihtiyaç duyduğunu ifade etti.

Mega Travel grubunun ülkenin bir çok tarihi ve doğal güzelliklerini keşfettiğini söyleyen Ataoğlu, heyetin KKTC’ye hayran kaldığını da belirtti.

Ocak 2022 yılında tüm Güney Amerika’dan 40’ar kişilik grupların ülkemizi ziyaret etmeye başlayacağını da dile getiren Ataoğlu, ilk yıl için 250 grubun gelmesini beklediklerini vurguladı.

 

Paylaş

Önceki Haber

www.mhajans.com

Sonraki Haber

Milli Arşiv 50. Yıl münasebetiyle “Bellek” Baskı Resim sergisi… 50.yılda 50 Baskı Resim Milli Arşiv Kolleksiyonuna girecek.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

9 + twelve =