Cadde Dönüşüm Projesi için imzalar atıldı Değirmenlik Akıncılar Belediyesi (DAB), 2026 yılı yatırım projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

03.08.2026

Cadde Dönüşüm Projesi için imzalar atıldı
Değirmenlik Akıncılar Belediyesi (DAB), 2026 yılı yatırım projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.


Belediyenin 2026 yılı içerisinde çıktığı üç ayrı ihale sonuçlanırken, ihaleleri kazanan firma temsilcileriyle sözleşmeler imzalandı.
Altyapı Yenileme Projesi Hizmet Alımı ihaleleri kapsamında hayata geçirilecek Cadde Dönüşüm Projesi ile kanalizasyon altyapısı çalışmalarına başlanacak; büz, bordür ve parke döşemesiyle kaldırım çalışmaları gerçekleştirilecek. Proje kapsamında köylerin en işlek caddeleri kaldırım, aydınlatma ve oturma alanlarına kavuşturulacak.
Buna göre, 009/2026 sayılı Cihangir Köyü Altyapı Yenileme Projesi Hizmet Alımı İhalesi’ni Alp Kardeşler İnşaat Şti. Ltd., 010/2026 sayılı Gaziköy Köyü Altyapı Yenileme Projesi Hizmet Alımı İhalesi’ni Özaktürk Construction Trading Ltd., 011/2026 sayılı Demirhan-Balıkesir Köyü Altyapı Yenileme Projesi Hizmet Alımı İhalesi’ni ise Alp Kardeşler İnşaat Şti. Ltd. kazandı.
Üç ayrı ihale sözleşmesine Değirmenlik Akıncılar Belediyesi Başkanı Ali Karavezirler ile Alp Kardeşler İnşaat Şti. Ltd. Direktörü Engin Alp ve Özaktürk Construction Trading Ltd. Direktörü Ahmet Özaktürk imza attı.
Değirmenlik Akıncılar Belediyesi Başkanı Ali Karavezirler, imzalanan ihale sözleşmeleriyle ilgili yaptığı açıklamada, beldede yatırımların aralıksız sürdüğünü belirtti.

Karavezirler, “Cadde Dönüşüm Projemiz ile köylerimizin altyapısı gelişecek. Halkımız daha güvenli ortamlarda yürüyüş yapabilecek, aydınlatılmış kaldırımlarla köylerimiz daha aydınlık bir görünüme kavuşacak.” ifadelerini kullandı. Karavezirler, her projelerinde olduğu gibi Cadde Dönüşüm Projesinin de engelli dostu altyapısıyla örnek teşkil edeceğini söyledi.

Altyapı yatırımlarına büyük önem verdiklerini vurgulayan Karavezirler, sonuçlanan ihalelerle Cadde Dönüşüm Projesi’nin hız kazanacağını belirterek, “Bu süreçte emeği geçen tüm belediye çalışanlarımıza ve ihaleleri alan firmalara teşekkür ediyorum.” dedi.

Paylaş

Önceki Haber

ÇALIŞMA BAKANLIĞI İLE DAÜ ARASINDA DİJİTAL İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

thirteen − 1 =