Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, Guterres’e mektup gönderdi

Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, Guterres’e mektup gönderdi

Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres’e verilmek üzere Diagne’ye mektup takdim etti.

Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Kıbrıs Özel Temsilcisi ve BM Barış Gücü Misyon Şefi Khassim Diagne’yi kabulünde, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres’e verilmek üzere mektup takdim etti.

Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, Guterres’in 27 Ekim 2025 tarihli tebrik mektubuna cevaben yazdığı mektupta, “Kıbrıs sorununun çözümüne yönelik süregelen kişisel ilginiz ve katkılarınızdan dolayı duyduğum memnuniyet ve minnettarlığımı ifade etmek isterim” dedi.
Kıbrıs’ta adil, yaşayabilir ve kalıcı bir çözüme ulaşmak amacıyla Guterres ile yakinen ve kararlılıkla çalışmayı sabırsızlıkla beklediğini yazan Erhürman, “Böyle bir çözümün bölgemize de olumlu etkileri olacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.
https://sendgb.com/UsrqHD0vY9x


You received this message because you are subscribed to the Google Groups “KKTC Cumhurbaşkanlığı, Basın ve Halka İlişkiler Bürosu” group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to kktcbhaberservisi+unsubscribe@googlegroups.com.
To view this discussion, visit https://groups.google.com/d/msgid/kktcbhaberservisi/726488344.2872127.1761913832084%40mail.yahoo.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Paylaş

Önceki Haber

Cumhurbaşkanı Erhürman, Diagne ile görüşüyor

Sonraki Haber

Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman ve eşi Nilden Bektaş Erhürman, Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ni ziyaret ederek, ailelerle bir araya geldi.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

twelve + nine =