
Demokrat Parti İskele Kadın Kollarından Muhteşem Organizasyon ve Cumhurbaşkanlığı Seçim Programına Tam Destek!























p
Demokrat Parti İskele Kadın Kollarımızın öncülüğünde, büyük bir dayanışma ve coşku içerisinde gerçekleştirilen özel buluşma, Genel Başkanımız Sayın Fikri Ataoğlu ve değerli eşleri Hanımefendi Çiğdem Ataoğlu’nun başkanlığında gerçekleşti.
Etkinlik, Cumhurbaşkanlığı seçim sürecine destek, birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği anlamlı bir dayanışma gecesi olarak öne çıktı. Kadın Kollarımızın özverili çalışmalarıyla düzenlenen programda, Demokrat Parti’nin köklü inanç, vefa ve sorumluluk bilinci bir kez daha gözler önüne serildi.
Genel Başkanımız Sayın Fikri Ataoğlu, konuşmasında Demokrat Parti’nin milli birlik, üretken siyaset ve iki devletli çözüm vizyonu çerçevesinde yürüttüğü çalışmaların önemine değinerek, “Kadınlarımız partimizin gücüdür, omurgasıdır. Cumhurbaşkanlığı seçiminde de en büyük desteğimiz yine kadın kollarımız olacaktır.” ifadelerini kullandı.
Partimizin ilçe kadın örgütü, gençlik kolları temsilcileri ve çok sayıda partili bir araya gelerek Demokrat Parti’nin Cumhurbaşkanlığı seçim vizyonuna güçlü destek mesajı verdi.
Bu anlamlı organizasyon, Demokrat Parti’nin ülke genelinde sürdürdüğü güçlü teşkilat yapısının ve halkla iç içe siyaset anlayışının bir kez daha en güzel örneğini ortaya koymuştur.
Demokrat Parti olarak; Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde birlik, inanç ve dayanışma içinde, güçlü kadrolarımızla geleceğe emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz.
Fikri AtaoğluSerhat Akpınar














