E’VIVIAN BOUTİQUE açıldı

Alsancak bölgesinde yeni bir renk olacak olan E’VIVIAN BOUTİQUE

01 Haziran Cumartesi gün gerçekleştirilen açılış töreniyle hizmete girdi. Bölge Belediye başkanı Sn Fırat Ataser’in açılışını gerçekleştirdiği güne çok sayıda bölge insanı ilgi ve katılım gösterdi.
Başkan “Bu güzel girişimin bizim bölgemizde yapılması bizi mutlu etti, bize de katkı sağlamak düşer. Ürünler güzel ve kaliteli” sözleriyle yeni girişimcilere desteğini belirtti.
Açılışta söz alan E’VIVIAN BOUTIQUE kurucusu Av. Nevin Ersoy ise; çocukluk hayalinin gerçeğe dönüştüğü bu güzel günde kendisine destek olan herkese ve en başta ailesi ve eşinin desteklerine teşekkür ederek, açılış için seçtiği elbise olan ve kendisine bu yolda en büyük ilham kaynağı olan annesinin yaklaşık 50 yıl önce kendi diktiği elbisesini giymeyi seçtiğini ve bu yolla ona bir kez daha teşekkür ettiğini belirtti.
E’VIVIAN adının kendi tasarımlarını üreten bir marka haline gelmesini amaçladıklarını belirten Nevin Ersoy bu sektörde ilerlemek için çalışacaklarını iletti.

Açılışa katkı koyan bölge halkı, Tandoğdu ailesi Başkent hastanesi, Keşanlı Muhasebe, Medifoundation Bağımlılıklarla Mücadele Derneği, İSAY Group Of Companies, DAGI Mağazası Lefkoşa, Hungry House Alsancak, HAN Erkek Giyim Mağazası’na özellikle teşekkürlerle açılış kokteyl ve müzikle devam etti.

Paylaş

Önceki Haber

Grand Sapphire’e görkemli açılış

Sonraki Haber

Yöresel Anadolu festivali 7 yaşında

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

thirteen + 2 =