ÖZEL EĞİTİM MERKEZİ ÇOCUKLARI SANAT GECESİ SUNDU

ÖZEL EĞİTİM MERKEZİ ÇOCUKLARI SANAT GECESİ SUNDU
Gazi Mağusa Özel Eğitim ve İş Eğitim Okulu, 2023-2024 Sanat Gecesi etkinliği düzenledi.

Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda gerçekleştirilen etkinliğe çeşitli kesimlerden davetliler büyük ilgi gösterdi.

Etkinlikte çocuklar gönüllerince bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadı.

mi
Gazi Mağusa da 2006 yılından bu yana 0-18 yaş aralığındaki tüm özel gereksinimli bireylere eğitim veren Özel Eğitim ve İş Eğitim Okulu, muhteşem bir Sanat Gecesi gösterisi sundu.

Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda gerçekleştirilen renkli etkinlikte çocukların serglediği çeşitli tiyatro gösterileri ile topluma mesajlar verildi.

2/3
Etkinlik öncesi kısa bir konuşma yapan Özel Eğitim ve İş Eğitim Okulu Sorumlu Öğretmeni Emirali Evcimen, sevginin, severek yapılan işlerin önemine vurgu yaparak, neye kime karşı olursa olsun duyulan sevginin gösterilmesi gerektiğine dikkat çekti.

KKTC Meclis Başkan Yardımcısı Fazilet Özdenefe ise yaptığı konuşmada, etkinlikte. Bulunmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, etkinliği çok anlamlı bulduğunu ve kendilerine çok şey kattığını belirtti.

Özdenefe bir ülkenin çağdaşlığının, ülkedeki özel gereksinimli bireylere gösterilen önemle alakalı olduğunu söyleyerek, ülkede özel gereksinimli bireylere ait yasanın geçtiğini ancak eksiklerinin olup, gereklerinin yerine getirilmediğini kaydederek öz eleştiride bulundu ve bunların iyileştirilmesi için gereğinin yapılacağına söz verdi.

3/3
Konuşmaların ardından etkinliğe katkı koyan modacı Abdullah Öztoprak, Gazi Mağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay ve diğer tüm katkı koyanlara plaket takdim edildi ve gösterilere geçildi.

Okul gençleri tarafından hazırlanan, İki Kabile, Dünyayı Kurtaralım, Biz Dünyayız, Vals, Hayat Bayram Olsa, Bana İnan ve Bir Şans ver adlı oyunlar izleyiciye sunularak büyük beğeni topladı.

·

Paylaş

Önceki Haber

DAĞLI SİGORTA 100,000,000 TL SERMAYE HEDEFİNE KOŞUYOR.

Sonraki Haber

ORTA ÇAĞ’DA KIBRIS’ın KADINLARI GAZİ MAĞUSA’da

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

20 − four =