Dems in Hera projesi tanitim gecesinde sunucu Pınar Altuğ ve sanatçılar Ozan Doğulu ile Hera sahne aldılar

Hera, kayınvalidesi Serpil Doğulu’ya sahnede ilk sınavını verdiler. Gelin söyledi, kayınvalide çekti.

Kuzey Kıbrıs’ın turizm bölgesi olan Bafra’da, ilk defa bir otel projesinde oda tapusu alma imkanı sunan Dem’s Construction Hera projesi, Ozan Doğulu orkestrası ve Hera’nın şarkılarıyla lansmanı yapıldı.

Ozan Doğulu’nun annesi Serpil Doğulu da misafir olarak katıldığı gecede, Hera’yı alkış yağmuruna tutarak tam not verdi. Hera sahnede şarkılarını söylerken Serpil Doğulu cep telefonu ile aralıksız çekim yaptı.

Gecenin misafirleri arasında Hera’nın ablası Rabia Aslan da bulunmaktaydı. Kıbrıs’ın duayen sanatçısı Hasan Pala’nın, kendisi gibi şarkıcı Beste Korkmaz’ın “Mağusa Limanı” şarkısı söylerken duygulu anlar yaşandı.

Gecenin sunucusu Pınar Altuğ’un dans hocası Burcu Yüce, Hera projesine özel hazırladığı dans gösterileri ile inanılmaz anlar yaşattı.

Kıbrıs’ın kanatsız meleklerine tam destek. DEM’S CONTRUCTION Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Can, Adıyaman’da konakladıkları otelin deprem nedeniyle yıkılması sonucu yaşamını yitiren 35 kişilik voleybol takımı adına kurulan Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ne, Venice projesinden bir dairenin gelirini hediye edeceğini belirtti.

Paylaş

Önceki Haber

KTSYD BÖLGE TOPLANTILARI GAZİ MAĞUSA’DA DEVAM ETTİ

Sonraki Haber

DAÜ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ BEYAZ ÖNLÜKLERİNİ GİYEREK MESLEĞE İLK ADIMI ATTILAR

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

seven + twenty =