Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), Mimarlık Bölümü 2022-20223 Akademik Yılı Bahar Dönemi Şeref ve Yüksek Şeref Sertifika ve Ödül Töreni gerçekleşti.

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), Mimarlık Bölümü 2022-20223 Akademik Yılı Bahar Dönemi Şeref ve Yüksek Şeref Sertifika ve Ödül Töreni gerçekleşti.

DAÜ Aktivite Merkezi’nin ev sahipliği yaptığı törende yaklaşık 100 öğrenciye göstermiş oldukları başarılı akademik performanstan dolayı sertifikaları verildi.
Tören yetenekli öğrencilerin performanslarıyla saat 11.00’da başladı. Doktora Öğrencisi Enar Sayatova’nın resim sergisi ve lisans öğrencileri Hayri E. Durmuş ile Amir Hesam Falah Davoodi’nin müzik performanslarına yer verildi.
DAÜ, Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Rafooneh M. Sani’nin yaptğı konuşmada Mimarlık Bölümü’nün NAAB (The National Architectural Accrediting Board) ve MİAK (Mimarlık Akreditasyon Kurulu) olmak üzere iki önemli akreditasyona sahip olduğunu vurguladı. Sahip olduğu akreditasyonlarla adadaki ve bölgedeki Mimarlık Bölümleri arasında en iyisi olarak yer almakta olduğunu belirtti. Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Resmiye A. Atun yakın geçmişte yaşanan depremlerden dolayı zor dönemlerden geçtiğimizi ve öğrencilerle böyle bir organizasyonda birlikte olmanın ne kadar değerli olduğuna dikkat çekti. Doğu Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aykut Hocanın açılış konuşmasında DAÜ Mimarlık Bölümü’nün sahip olduğu akreditasyonlarla dünya standartlarında, kaliteli bir eğitim aldıklarının önemini vurgulayan Prof. Dr. Hocanın öğrencileri de başarılarından dolayı tebrik etti. Konuşmalar sonrasında başarı gösteren öğrenciler DAÜ Rektörü, Mimarlık Fakültesi Dekanı ile bölüm başkanı ve öğretim üyelerinden sertifikalarını aldılar.

Paylaş

Önceki Haber

OSMAN AĞA HOTEL – YILIN BUTİK OTELİ

Sonraki Haber

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

13 + 2 =