GMB Meclis üyesi iş insanı Cem Yababa 29 Nisan 2023 tarihinde Karakol bölgesinde faaliyet gösteren ‘Sonbahar’ yaşlı ve bakım evini ziyaret etti.

Gazimağusa Belediye Meclis üyesi iş insanı Cem Yababa 29 Nisan 2023 tarihinde Karakol bölgesinde faaliyet gösteren ‘Sonbahar’ yaşlı ve bakım evini ziyaret etti.

Ziyaret hem yaşlılarımıza unutulmadıklarını göstermek hem de kendilerini önemli ve güçlü hissetmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştirildi.
Ziyaret sırasında yaşlılarla sohbet fırsatı bulundu.İşletme sahibinin de hazır bulunduğu ziyaret sırasında burada bakım gören yaşlıların sağlık da yaşadıkları sorunlar ele alındı’, belediye tarafından(psikiyatri ve diyaliz hastaları için) sağlanabilecek ek sağlık hizmetleri işletme sahibi tarafından dile getirildi. yaşlıları ziyaret etmek, onlarla sohbet etmek, onlara unutulmadıklarını, önemsendiklerini hissettirmek çok önemli.
Yaşlı ziyaretleri toplumsal birlikteliğe,kenetlenmeye de önemli bir katkıdır. Lütfen bunu sık sık önce kendi büyüklerimizden ve hastalarımızdan başlayarak, kalacak yeri olmayan hatta kimsesiz olan bu yaşlı büyüklerimizi bu kaldıkları bakım evlerinde ziyaret edelim ve onlara vakit ayıralım.’

Paylaş

Önceki Haber

“Amacımız dünyadaki açlığa neden olan gıda israfına dikkat çekmek

Sonraki Haber

Pegassus müdürleri şampiyon melekler forması giydiler

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

fourteen − four =