BAŞKAN Dr ULUÇAY, GAZİMAĞUSA BELEDİYESİ PERSONELİNİN BAYRAMINI KUTLADI

BAŞKAN Dr ULUÇAY, GAZİMAĞUSA BELEDİYESİ PERSONELİNİN BAYRAMINI KUTLADI

o

Gazimağusa Belediye Başkanı Dr Süleyman Uluçay, Ramazan Bayramı dolayısı ile Gazimağusa Belediyesi’ne ait tüm birimleri ziyaret etti. Personel ile bir araya gelen Uluçay, tüm Gazimağusa Belediyesi personelinin bayramını kutladı.

Başkan Uluçay’a bayram ziyaretinde, CTP Belediye Meclis Üyesi Asbaşkan Hüseyin Manik, UBP Belediye Meclis Üyesi Yedek Asbaşkan İbrahim Köroğlu ve YDP Belediye Meclis Üyesi Şükrü Demirbaş ile Mağusa Türk Genel İş Sendikası Başkanı Doğan Özüşen eşlik etti.

Ziyaretlerinde bayramların önemine vurgu yapan Başkan Uluçay, küslüklerin sona ermesi, sevdiklerimiz ve ailemizle kucaklaşmak için bayramların vesile olduğunu dile getirdi. Daha güçlü bir Gazimağusa Belediyesi için Belediye Meclisi ile birlik ve beraberlik halinde dört elle çalışıldığını belirten Uluçay, personelin de bu yönde çaba ve gayretinin farkında olduğunu belirterek tüm personeli tebrik etti. Ziyaretlerinde personelle sohbet ederek sorunları da dinleyen Başkan Uluçay, ilk hedefin çalışanın Sosyal Sigorta ve İhtiyat Sandığı yatırımlarının tamamlanması olduğunu belirterek, Temmuz ayına kadar yatırımlardaki geriliğin giderilerek, normale dönmesinin hedeflendiğini açıkladı.

Başkan Uluçay önceliğin sağlık olduğuna vurgu yaparak tüm Gazimağusa Belediyesi personelinin sağlık, huzur ve mutluluk içerinde bir bayram geçirmesi temennisinde bulundu.

Başkan Uluçay’a bayramlaşma ziyaretlerinde eşlik eden Asbaşkan Hüseyin Manik, Yedek Asbaşkan İbrahim Köroğlu ve Meclis Üyesi Şükrü Demirbaş da Mağusa’nın güzelleşmesi için belediye personeli ve meclis üyelerinin dört elle çalıştığını ifade ederek, personele çabalarından dolayı teşekkür etti. Asbaşkan Manik ve Belediye Meclis Üyeleri tüm Gazimağusa Belediyesi personelinin bayramını kutlayarak huzur içinde bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.

Paylaş

Önceki Haber

BAŞKAN Dr ULUÇAY, GAZİMAĞUSA BELEDİYESİ PERSONELİNİN BAYRAMINI KUTLADI

Sonraki Haber

DAÜ TURİZM FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. OSMAN M. KARATEPE MTCON KONFERANSI’NA DAVETLİ OLARAK KATILDI

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

nineteen + five =