Sanayicilerimiz 16. Kez Dubai Gulfood Fuarı’nda

20.02.2023

Sanayicilerimiz 16. Kez Dubai Gulfood Fuarı’nda

Dubai Gulfood Gıda Fuarı’na Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) çatısı altında 16. kez katılım gerçekleştirdik. Fuar, 20 Şubat Pazartesi sabahı ziyaretçilere açıldı. Fuar 24 Şubat’ta sona erecek. Dubai saatiyle fuar 10.00-18.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.
Kıbrıs Türk Sanayi Odası organizasyonunda North Cyprus markası altında şemsiye stant olarak düzenlenen fuara bu yıl 5 firma katılım gerçekleştirdi. Organizasyon ve koordinatörlüğünü KTSO Dış İlişkileri Birimi’nden Gizem Alışkan ve Feriha Biren’in yaptığı fuarın katılımcı firmalar şöyle: “Arden Gıda, Avunduk Süt Ürünleri, Altındemir İthalat İhracat Ltd. (Defne Helva), Gülgün Süt Ürünleri ve Paksüt Süt Ürünleri Ltd.”
Bu yıl fuarda oda standında Sanayi Dairesi Müdürü Elmas Kavunoğlu ve 3. Derece sanayi memuru Tahir Sinal da görev yapacak. Ayrıca, Abu Dabi Temsilcisi Buket Kop stantlarımızı ziyaret ederek bilgi aldı.
Fuarda ziyaretçilere; hellim başta olmak üzere birçok süt ürünleri ve helva tadımı yaptırılıyor. Ayrıca oda tarafından ziyaretçilere diğer ihraç ürünlerimiz konusunda katalog dağıtılıp, bilgi veriliyor.
Fuar Koordinatörü ve Dış İlişkiler Sorumlusu Gizem Alışkan, pandeminin etkisinin geçtiğini söyleyerek, “Kalabalık bir ilk gün yaşıyoruz. Standımıza olan ilgide açıkçası çok iyi. Katılımcılarımız standımızı ziyaret edenlerle uzun görüşmeler gerçekleştiriyor” dedi.

Paylaş

Önceki Haber

İSKELE BELEDİYESİ İLE ORTAHİSAR BELEDİYESİ, İSKELE’DE BULUŞTU

Sonraki Haber

DAÜ’DEN DEPREMZEDE ÖĞRENCİLERE YÖNELİK YENİ KARARLAR

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

20 − ten =