MERİT LEFKOŞA HOTEL PERSONELİ GELENEKSEL PERSONEL GECESİNDE ENERJİ TOPLADI

14 Ocak 2023
MERİT LEFKOŞA HOTEL PERSONELİ
GELENEKSEL PERSONEL GECESİNDE ENERJİ TOPLADI

Merit Lefkoşa Hotel’in her yıl düzenlediği geleneksel yeni yıl personel gecesi bu senede eğlence ve coşkuyla gerçekleşti.

Merit Lefkoşa Sultan Restaurantda düzenlenen ve tüm personelin ailesi ile birlikte katıldığı unutulmaz gecede; Merit Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Cem Toker, Merit Otelleri Yönetim Kurulu üyesi ve Teknik Koordinatörü Aytekin Yayla, İnsan Kaynakları Kootdinatörü Yavuz Kutlu’ da personeli yanlız bırakmadılar.

Merit Lefkoşa Hotel Genel Müdürü Mine Gürses, personele hitaben yaptığı konuşmasında; “2022 yılı boyunca, sayısız organizasyon ve misafir ağırlamalarında, Merit Lefkoşa Hotel’in sevgiyle hizmet ediyoruz sloganına yakışır bir şekilde; misafirlerine özveri ve sevgiyle hizmet eden tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Gürses’in konuşmasının ardından Aralık ayı personellerine ödülleri verilirken, 10’uncu hizmet yılını dolduran personellere ise teşekkür plaketleri, Merit Otelleri Yönetim Kurulu üyesi ve Teknik Koordinatörü Aytekin Yayla tarafından takdim edildi.

Ayrıca gecede 2022 yılında her ay seçilen ayın personelleri arasından kura ile yılın personeli seçimi gerçekleştirildi. Merit Lefkoşa Hotel yılın personeli olarak seçilen Teknik Servis Personeli Mehmet Arslan başarılı ve örnek çalışmalarından ötürü tebrik edilerek, Merit Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Cem Toker ve Merit Lefkoşa Hotel Genel Müdürü Mine Gürses tarafından ödül ve sertifikası takdim edildi.

Kuzey Kıbrıs’ın başarılı Sanatçısı Ayşegül Zaim’in güçlü sesi, yorumu ve muhteşem sahne performansıyla eğlencenin doruklarda yaşandığı gecede, Merit Lefkoşa Hotel çalışanları gece boyunca doyasıya eğlenirken; gecenin heyecanla beklenen zengin piyango çekilişi bölümünde ise tüm personele hediyeler dağıtıldı.

Paylaş

Önceki Haber

KTSYD “Sporun Vizyonu Eğitim Semineri” Bafra’da yapıldı.

Sonraki Haber

DAÜ BANKACILIK VE FİNANS BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNİN ONUR GÜNÜ

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

9 + six =