UBP GAZİMAĞUSA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ERDAL ÖZCENK ve BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI BAŞKAN İSMAİL ARTER’İ ZİYARET ETTİ

UBP GAZİMAĞUSA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ERDAL ÖZCENK ve BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI BAŞKAN İSMAİL ARTER’İ ZİYARET ETTİ

UBP Gazimağusa Belediye Başkan Adayı Erdal Özcenk dün Belediye Başkanı İsmail Arter’e bir nezaket ziyaretinde bulundu. Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede Başkan İsmail Arter ile Özcenk, 8 yıllık süreçte yapılan ve gündemde olan projeler ve Gazimağusa Belediyesi konuları hakkında istişarelerde bulundu.

Ziyarette UBP Gazimağusa Belediye Başkan Adayı Erdal Özcenk’e belediye meclis üyesi adayları da eşlik etti.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter konuşmasında, yerel yönetimlerin seçim tarihi konusunda sancılı bir süreç yaşandığını ancak 25 Aralık tarihinde demokrasinin gereği bir seçim olacağını belirtti. Gazimağusa’nın ihtiyaçlarının olduğunu vurgulayan Başkan İsmail Arter, 2 dönem boyunca görevde olduğu süre içerisinde özellikle pandemi döneminde bazı sıkıntılar yaşansa da Gazimağusa için elinden geleni yaptığını ifade etti.

“Hiçbir deniz sürekli dalgalı kalmaz, durulacağını biliyoruz, fırtınaların dineceğini biliyoruz onun için sizlere fırtınasız günler diliyorum” diyen Başkan İsmail Arter, Gazimağusa’ya, hız kesecek söylemlere ve dedikodulara kulak asmadan icraat gerekli olduğunu ifade etti.

Adayların 25 Aralık’a kadar çok çalışması gerektiğini ancak 25 Aralık’tan sonra daha da çok çalışması gerektiğini vurgulayan Başkan İsmail Arter, Özcenk’e kapısının her zaman açık olduğunu belirtti.

Başkan İsmail Arter, belediye başkanlığının bir meslek olmadığını, bir görev olduğunu ve Özcenk’in bunun sorumluluğu ile çalışacağından şüphesi olmadığını belirterek UBP Gazimağusa Belediye Başkan Adayı Erdal Özcenk’e başarılar diledi.

UBP Gazimağusa Belediye Başkan Adayı Erdal Özcenk de İsmail Arter ile çeyrek asırlık bir dostluğu olduğunu belirterek Başkan İsmail Arter’in 8 buçuk yıl önce başkanlık yarışında birlikte çalıştıklarını kaydetti.

Başkan İsmail Arter’in görev süresi içerisinde, pandemi dönemi nedeni ile zor bir süreç yaşandığını belirten Özcenk, Gazimağusa Belediyesi’nin pandemi sürecini çok iyi bir şekilde gururla atlattığının altını çizdi.

Yine pandemi sürecinde Gazimağusa Belediyesi ve Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin iş birliği içerisinde çalıştıklarına da değinen Özcenk, Başkan İsmail Arter’in görevde olduğu süre içerisinde birçok başarılı projeye imza attığını söyledi. Başkan İsmail Arter’in hali hazırda bulunan birçok projesinin de olduğunu bildiğini ve yarım kalan projelerin arkasında olduğunu belirten Özcenk, “İsmail Arter bayrağı buraya kadar getirdi, çok teşekkür ederiz. Halkın takdiri ve görev vermesi halinde bayrağı devralarak Gazimağusa halkı için çalışmalarımızı yürüteceğiz” ifadelerini kullandı.

Makamların geçici olduğunu, esas olanın kurumların kurumsal bir yapıda yönetilmesi olduğunu kaydeden Özcenk, belediyelerin sorununun maddi olmadığını, kurumsallaşma olduğunu ifade etti.
Başkan İsmail Arter’i takdir ettiğini ve her zaman tecrübelerinden yararlanmak istediğini ifade eden UBP Gazimağusa Belediye Başkan Adayı Özcenk, bundan sonraki süreçte de Başkan İsmail Arter’in her zaman yanında olduğunu söyleyip “Gazimağusa hepimizin kentidir bu yolları birlikte yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Paylaş

Önceki Haber

SADIKOĞLU, BUGÜNE DAİR PROGRAMI’NA KONUK OLDU

Sonraki Haber

Müşterek Arama Kurtarma Eğitimleri

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

19 − 14 =