İRFAN NADİR REHABİLİTASYON MERKEZİ ENGELLİLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

İRFAN NADİR REHABİLİTASYON MERKEZİ ENGELLİLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Gazimağusa Bandabuliya’da gerçekleştirilen etkinliği Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy ile belediye başkan adayları da izledi.

İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi’nden gençler günün anlamını belirten toplu konuşmada, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün kutlama günü değil, farkındalık yaratma günü olması gerektiğini vurguladı. Gençler her bireyin birer engelli adayı olduğuna dikkat çekerek, “Normal yaşamımızı sürdürebilmemiz için sizi her zaman yanımızda olmaya davet ediyoruz “mesajı verdi. Etkinlikte İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi ile birlikte Güneşköy ve Karakum 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezleri’ne devam eden gençler de katılarak performans sergiledi. Etkinlikte, İrfan Nadir 18 Yaş üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi gençleri folklor ve mani atışması performansı sergilerken Güneşköy 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi gençleri Engelsiz Işıklar Ritim Grubu ve Karakum 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi gençleri de dans performansı sahneledi. Etkinliğe Retro Çalgıcıları da müzik performansları ile eşlik etti, müzik dinletisinde “Mağusa Limanı” isimli eser birer ağızdan seslendirildi.

İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi’nde müzik öğretmenliği yapan Betül Özkızılcık’ın bestelediği “Engelli Marşı” da engelli bireyler tarafından bir ağızdan seslendirilerek tüm engelli bireylere armağan edildi.

Paylaş

Önceki Haber

İSKELE BELEDİYE BAŞKANI HASAN SADIKOĞLU, ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI

Sonraki Haber

İş insanı Arjen Sunal’dan Ruh Sağlığını Koruma ve Ruh Hastalarına Yardım Derneği’ne bağış

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

four × four =