DAÜ Öğrenci Konseyi ve DAÜ Fenerbahçeliler Kulübü (DAÜ FEB), ara sınav dönemi sebebiyle Prof. Dr. Özay Oral Kütüphanesi’nde ders çalışan öğrenciler için yiyecek ve içecek dağıtımında bulundu.

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü’ne bağlı çalışmalarını sürdüren DAÜ Öğrenci Konseyi ve DAÜ Fenerbahçeliler Kulübü (DAÜ FEB), ara sınav dönemi sebebiyle Prof. Dr. Özay Oral Kütüphanesi’nde ders çalışan öğrenciler için yiyecek ve içecek dağıtımında bulundu.

Kütüphane önünde stant kuran DAÜ Fenerbahçeliler Kulübü 23 Kasım 2022 tarihinde lokma, DAÜ Öğrenci Konseyi ise 24 Kasım 2022 tarihinde nohutlu tavuklu pilav ve ayran ikramında bulunarak sınav dönemindeki tüm öğrencilere destek vermiş oldular. Söz konusu etkinlik kütüphanede ders çalışan öğrenciler tarafından da memnuniyet ile karşılandı.

Öğretmenler Günü’nde Karanfil Dağıtıldı
Öte yandan DAÜ Öğrenci Konseyi tarafından Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e “Başöğretmen” unvanının verildiği 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde DAÜ Akademik Personele karanfil dağıtıldı. DAÜ Rektörü Prof. Dr. Aykut Hocanın ve Rektör Yardımcılarını da ziyaret eden DAÜ Öğrenci Konseyi tüm öğrenciler adına değerli öğretmenlerin gününü verdikleri karanfil ile kutlamış oldular.

Paylaş

Önceki Haber

DAÜ HUKUK FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİNDEN ÖNEMLİ TEMSİLİYETLER

Sonraki Haber

Adayım yarım kalan işleri bitirecegim

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

20 − four =