KANALİZASYON ÇALIŞMALARI NEDENİ İLE TRAFİĞE KAPANAN YOLLAR

KANALİZASYON ÇALIŞMALARI NEDENİ İLE TRAFİĞE KAPANAN YOLLAR

Gazimağusa genelinde kanalizasyon altyapı çalışmaları devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında trafiğe kapanan yollar aşağıdaki gibidir.

15 Ağustos Bulvarı; 1 Ağustos- 30 Ağustos tarihleri arasında boru döşeme ve yol kazısı nedeni ile trafiğe tam kapalı olacaktır.
Bayraktar Yolu Sokak; 2 Ağustos- 26 Ağustos tarihleri arasında boru döşeme ve yol kazısı nedeni ile trafiğe tam kapalı olacaktır.

Şirinbayır Sokak; 17 Ağustos- 7 Eylül tarihleri arasında boru döşeme ve yol kazısı nedeni ile trafiğe tam kapalı olacaktır.

Ulus Sokak; 18 Ağustos- 23 Ağustos tarihleri arasında boru döşeme ve yol kazısı nedeni ile trafiğe tam kapalı olacaktır.

Kadıköy Sokak; 18 Ağustos- 23 Ağustos tarihleri arasında boru döşeme ve yol kazısı nedeni ile trafiğe tam kapalı olacaktır.

Truva Sokak; 23 Ağustos- 26 Ağustos tarihleri arasında boru döşeme ve yol kazısı nedeni ile trafiğe tam kapalı olacaktır.

Samanyolu Sokak; 15 Ağustos- 25 Ağustos tarihleri arasında asfalt dolgu çalışmaları nedeni ile kısıtlı şekilde kontrollü olarak trafiğe kapatılacaktır.

Akçakoca Sokak; 15 Ağustos- 25 Ağustos tarihleri arasında asfalt dolgu çalışmaları nedeni ile kısıtlı şekilde kontrollü olarak trafiğe kapatılacaktır.

Akçadağ Sokak; 15 Ağustos- 25 Ağustos tarihleri arasında asfalt dolgu çalışmaları nedeni ile kısıtlı şekilde kontrollü olarak trafiğe kapatılacaktır.

Akhisar Sokak; 15 Ağustos- 25 Ağustos tarihleri arasında asfalt dolgu çalışmaları nedeni ile kısıtlı şekilde kontrollü olarak trafiğe kapatılacaktır.

Halil Hamza Sokak; 15 Ağustos- 25 Ağustos tarihleri arasında asfalt dolgu çalışmaları nedeni ile kısıtlı şekilde kontrollü olarak trafiğe kapatılacaktır.

Ilgaz Sokak; 15 Ağustos- 25 Ağustos tarihleri arasında asfalt dolgu çalışmaları nedeni ile kısıtlı şekilde kontrollü olarak trafiğe kapatılacaktır.

Hacı Bektaş Sokak; 15 Ağustos- 25 Ağustos tarihleri arasında asfalt dolgu çalışmaları nedeni ile kısıtlı şekilde kontrollü olarak trafiğe kapatılacaktır.

Paylaş

Önceki Haber

Doğu Akdeniz Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Mezunlar Derneği

Sonraki Haber

Pulya festivali programı

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

14 − fourteen =