GAZİMAĞUSA BELEDİYESİNİN BAŞARILI SPORCUSU ALARA GHAFFARİ BAŞKAN İSMAİL ARTER’İ ZİYARET ETTİ

GAZİMAĞUSA BELEDİYESİNİN BAŞARILI SPORCUSU ALARA GHAFFARİ BAŞKAN İSMAİL ARTER’İ ZİYARET ETTİ

27 Temmuz- 3 Ağustos tarihlerinde Bulgaristan’da düzenlenen Avrupa Gençler Bilardo Şampiyonası’nda bir gümüş ve 2 bronz madalya kazanarak hem ülkemizi hem de Gazimağusa’yı gururlandıran başarılı sporcumuz Alara Ghaffari bugün Başkan İsmail Arter’i ziyaret etti. Hem Gazimağusa Belediyesi’nin 1. sporcusu hem de Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu’nun kadrosunda yer alan milli sporcu olan Ghaffari’ye ziyarette annesi Gönül Komili ve babası Mohammed Ghaffari eşlik etti. Ghaffari, turnuva boyunca çıktığı 15 karşılaşmanın 11’ini kazanarak ülkemizi ve Gazimağusa Belediyesini en iyi şekilde temsil etti. Başarılı sporcu ziyaretteki konuşmasında, KKTC bayrağı altında bu başarıları kazanmaktan gurur duyduğunu söyledi.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter konuşmasında, Alara Ghaffari’nin başarılarının kendilerini hem mutlu ettiğini hem de gururlandırdığını, şampiyonluklara devam edeceğinden emin olduğu Alara’ya en büyük desteği veren anne ve babasına teşekkür etti. Alara’nın küçük yaşından itibaren Mağusa Gelişim Akademisi Bilardo Kulübü’nün sporcusu olmasının ve yıllardır emek vererek yükselmesinin kendilerini daha da mutlu ettiğini belirten Başkan İsmail Arter, Alara’nın başarılarıyla Gazimağusa’yı farklı Avrupa ülkelerinde tanıtma imkanı da yakaladıklarını söyledi. “KKTC’den Gazimağusa’dan bir kızımızın başarılı olması ülke adına çok önemlidir” diyen Başkan Arter, Alara Ghaffari’nin ileride alacağı eğitimi başarılı spor kariyerine uygun bir şekilde belirlemesi ve o şekilde bir gelecek çizmesi tavsiyesinde bulundu.

Alara Ghaffari ise, Başkan İsmail Arter’e daveti için teşekkür ederek, elinden gelenin fazlasını yapmak için çalıştığını, bundan sonrası için de gerekeni yapacağını ifade ederek, KKTC bayrağı altında bu başarıları kazanmaktan gurur duyduğunu söyledi.

Alara Ghaffari’nin babası Mohammed Ghaffari ise, Gazimağusa Belediyesi ve MGA’nın verdiği destek ve sağladığı imkanlar için teşekkür ederek, bundan sonrası için de aynı desteğin devam etmesi dileğini paylaştı.

Paylaş

Önceki Haber

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Gazimağusa’nın Kurtuluşu ile ilgili mesaj yayımladı

Sonraki Haber

Pulya da spor var

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

eleven − 6 =