Yiğitcan ve Buse’den başarılı performans

Elit atletler Yiğitcan Hekimoğlu ve Buse Savaşkan, Türkiye Süper Lig ilk kademe yarışında Bursa’da takımları ENKA adına başarılı yarışlar çıkardı

Yiğitcan ve Buse’den başarılı performans

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Bursa’da düzenlenen Süper Lig 1. Kademe yarışlarında ülkemiz elit atletleri Yiğitcan Hekimoğlu ve Buse Savaşkan takımları ENKA adına yarıştı. Yiğitcan Hekimoğlu 4×100 metrede birincilik, 100 metrede ise serisinde ikincilik elde etti. Buse Savaşkan ise yüksek atlama branşında birinci olma başarısı gösterdi.
Yiğitcan Cumartesi günü ilk günde ENKA adına 4×100 metre bayrak yarışında piste çıktı. Takım olarak 39.03’lük derece ile ENKA birinci olurken, Yiğitcan son adam olarak yarıştığı yarışta bu birinciliğe katkı sağladı.
Organizasyonun ikinci gününde Yiğitcan 100 metrede yarıştı. Elit atlet yağış altında koşulan serisini +0.8 rüzgarla 10.53’lük derecesi ile ikinci tamamlama başarısı gösterdi.

Buse’den birincilik
ENKA’nın kadın takımında yer alan bir diğer elit atletimiz Buse Savaşkan da başarılı bir yüksek atlama yarışı geçirdi. Buse elde ettiği 1.82’lik atlayışı ile birinci olma başarısı gösterdi. Her iki temsilcimiz elde ettikleri derecelerle takımları ENKA’ya ilk kademede önemli puanlar kazandırdı.
Süper Lig’in final ve son kademe yarışları 25-26 Ağustos tarihlerinde Konya’da yapılacak ve sezonun dereceleri belli olacak.

Paylaş

Önceki Haber

AYHAN MENTEŞ’İN ESERLERİ KIBRIS AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ’NİN DUVARLARINDA ÖLÜMSÜZLEŞTİ

Sonraki Haber

Kıbrıs Türk Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Kriteryum Yarışı, İskele Long Beach’te yapıldı.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

sixteen − nine =