DAÜ MÜZİK ÖĞRETMENLİĞİ LİSANS PROGRAMI’NA YETENEK SINAVI İLE ÖĞRENCİ KABUL EDİLECEK

9 Haziran 2022

DAÜ MÜZİK ÖĞRETMENLİĞİ LİSANS PROGRAMI’NA YETENEK SINAVI İLE ÖĞRENCİ KABUL EDİLECEK

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü, Müzik Öğretmenliği Lisans Programı, 2022 – 2023 Akademik Yılı Güz Dönemi için yetenek sınavı ile öğrenci kabul edecek.

Yetenek sınavına, 12 Haziran 2022 Pazar günü gerçekleşecek DAÜ Giriş Sınavı’nda 200 puan almış KKTC uyruklu öğrenciler (çift uyruklular da dahil), KKTC’de veya KKTC dışında örgün eğitim veren lise veya dengi bir okul mezunu veya mezun adayı öğrenciler ile lise eğitimini (4 yıl) kesintisiz KKTC’de örgün eğitim veren bir eğitim kurumunda tamamlayarak mezun olan veya olacak olan TC vatandaşı öğrenciler katılabilecek.

DAÜ Giriş Sınavı sonrasında, 200 puan almış adaylardan Müzik Öğretmenliği Lisans Programı’nı tercih edenlere, yetenek sınavı için tarih, saat, yer ve sınav içeriği, telefon veya e-mail aracılığıyla randevu şeklinde bildirilecek.

5 Öğrenciye Burs Verilecek
Diğer yandan, Müzik Öğretmenliği Programı’nda 5 öğrenciye 27-28-29 Haziran 2022 tarihlerinde yüz yüze düzenlenecek olan Burs Sıralaması Yetenek Sınavı ile burs verilecek. Burs almaya hak kazanan bir öğrenciye %100, iki öğrenciye %75, iki öğrenciye de %50 burs verilecek. Başvurularla ilgili detaylı bilgiye 0392 630 1982 veya 0392 630 1420 numaralı telefonlardan ve ulaşılabiliyor.

Paylaş

Önceki Haber

İtalyan parlamenter Maraş da idi

Sonraki Haber

GAZİMAĞUSA BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL ARTER, KKTC BAŞBAKAN YARDIMCILIĞI VE TURİZM, KÜLTÜR, GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANLIĞI’NA BAĞLI DAİRE MÜDÜRLERİNİ KABUL ETTİ

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 × two =