DAÜ 25. BAHAR FESTİVALİ 19 Mayıs PERŞEMBE GÜNÜ DEVAM EDECEK

18 Mayıs 2022

DAÜ 25. BAHAR FESTİVALİ PERŞEMBE GÜNÜ DEVAM EDECEK

 

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Bahar Festivali’nin 25.’si, bu yıl 18-21 Mayıs 2022 tarihleri arasında, DAÜ Kampüsü’nde düzenleniyor. DAÜ 25. Bahar Festivali kapsamında her biri birbirinden zengin içerikli birçok sosyal, kültürel ve sportif etkinlik yer alıyor. DAÜ’den yapılan açıklamada, festival kapsamındaki tüm etkinliklerin halkın katılımına ücretsiz olarak açık olduğu bildirildi. DAÜ 25. Bahar Festivali, 19 Mayıs 2022 Perşembe günü düzenlenecek etkinliklerle devam edecek.

 

Görkem Sofu Stand-up Gösterisi

DAÜ 25. Bahar Festivali’nin ikinci günü, saat 13:30’da, Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü Aktivite Salonu’nda, Görkem Sofu’nun stand-up gösterisi ve söyleşisi ile başlayacak.

 

CrossFit Yarışması

Saat 15:00’te, Lala Mustafa Paşa Spor Sarayı Park Alanı’nda CrossFit Yarışması düzenlenecek. Yarışmada başarılı olan katılımcılara ödülleri yarışma bitiminde düzenlenecek olan Ödül Töreni ile teslim edilecek.

 

Öğrenci Kulüpleri Etkinlikleri

Festival alanında gün boyu devam edecek olan etkinlikler kapsamında saat 19:00’da, Güzel Sanatlar Kulübü tarafından 12. Sanat Buluşması, Genetik Kulübü tarafından da DNA İzolasyonu isimli etkinlikler gerçekleştirilecek. Sahne 2’de ise saat 18:00’de DAÜ Halk Dansları Topluluğu gösteri yapacak. 18:20 – 21:20 saatleri arasında da DAÜ Müzik Kulübü performans sergileyecek.

 

19 Mayıs Yürüyüşü

Öte yandan saat 19:00’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla 19 Mayıs yürüyüşü gerçekleştirecek. DAÜ Atatürk Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAÜ-ATAUM) ile DAÜ Atatürkçü Düşünce Kulübü iş birliğinde gerçekleştirilecek olan yürüyüş, DAÜ Atatürk Meydanı’ndan başlayıp Mağusa Gelişim Akademisi’nde sona erecek.

 

“Juliet ve Romeo – Bir Evlilik Zehirlenmesi” Tiyatro Gösterisi

Ephraim Kishon’un yazdığı, Hale Kuntay’ın Türkçe’ye çevirdiği “Bir Tarla Kuşuydu Juliet” adlı eserden uyarlanan “Juliet ve Romeo – Bir Evlilik Zehirlenmesi” adlı tiyatro gösterisi 19 Mayıs 2022, Perşembe akşamı saat 19:30’da Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda sahnelenecek.

 

ASWAD Konseri

19 Mayıs 2022, Perşembe akşamı saat 21:45’te Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları kapsamında Koro Şefi Erkan Dağlı 10. Yıl Marşı, İzmir Marşı ve 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili şarkılar seslendirecek. Hemen ardından saat 22:00’de “Shine”,  “Don’t Turn Around” gibi şarkıları ile bilinen dünyaca ünlü reggae üstatları ASWAD sahne alacak.

 

 

Paylaş

Önceki Haber

DAÜ İLE ESTÜ’DEN ORTAK SERGİ

Sonraki Haber

DAÜ de ‘’Kültür, Tarih ve Fotoğraf Sergisi’’

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

five × 1 =