Maraş avcılık atıcılık birliği başkanı yeniden Cem yababa oldu

Maraş avcılık atıcılık birliginde

Genel kurul vardı

Oy birliği ile 2022 2024 yılları arasında Maraş Avcılık Atıcılık Birliği Başkanı Cem Yababa seçildi

2022 – 2024 Avcılık Asbaşkanlığına Emekli Albay Erdoğan Volkan, Atıcılık Asbaşkanlığına ise Mehmet Besim Özgöker getirildi.
Maraş Avcılık Atıcılık Birliği Genel Kurulu toplantı sında birlik yönetim kurulu belirlendi.
Maraş Avcılık Atıcılık Birliği Başkanı Cem Yababa tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, birlik Genel Sekreterliğine İsmail Güneş Güneşoğlu, Genel Saymanlığa Eralp Başman, Trap Atıcılık Sorumlusu Adnan Berkay,Ateşli Tabanca Sorumlusu Osman Boransel, Skeet Atıcılık Sorumlusu Kemal Bitirim , Havalı Silahlar Sorumlusu Pertev Kandemir , Zıpkın ile Balıkçılık Sorumlusu Burak Çelik , Olta ile Balıkçılık Sorumlusu Ergenç Boyacı, Av Koruma Sorumlusu Mustafa Emirkan, Zararlılarla Mücadele Sorumlusu Tahsin Türkoğlu, Hukuk İşleri Sorumlusu Batur Sağlamer, Lokal Sorumlusu Erdoğan Solman, faal üyeler Tunç Derebey,Bekir Boransel ve Mehmet Ayhan Sılaydın
Birlik Denetleme Kurulu Başkanlığına ise Taşkın Şarkıcı, Tevfik Türkoğlu ile Hasan Anday üyeliğe, Disiplin Kurulu Başkanlığına Yünsal İlhan, üyeliklere ise Dt. Ertunç Mevlit ile Ertan Yababa getirildi. Dernek İdari İşler Sorumlusu Senar Koreli olurken, Basın Sorumlusu ise Erhan Akbora oldu.

Bu gibi faaleyitlerin süreceğini belirten Yababa, birlik olarak yaban hayvanlarının sağlıklı üremesine ve doğaya büyük önem verdiklerini bildirdi. Yababa, “Avcılık demek hayvanları, doğayı yok etmek değildir” dedi.

 

 

 

o

Paylaş

Önceki Haber

HIZLI İNTERNET İÇİN START VERİLDİ

Sonraki Haber

DAÜ-ATAUM ÖĞRETİM GÖREVLİLERİ KKTC VE TÜRKİYE’DEKİ ÜNİVERSİTELERE KİTAP DAĞITIM PROJESİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

17 + 9 =