İSKELE BELEDİYE BAŞKANI HASAN SADIKOĞLU, KUNİ’YE NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU

İSKELE POLİS MÜDÜRÜ KASIM KUNİ, GÖREVİNE BAŞLADI
İSKELE BELEDİYE BAŞKANI HASAN SADIKOĞLU, KUNİ’YE NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU


SADIKOĞLU: “DOĞDUĞUMUZ TOPRAKLARA HİZMET VERMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
KUNİ’DEN BAŞKAN SADIKOĞLU’NA ÖVGÜ DOLU SÖZLER
KUNİ: “VATANINI MİLLETİNİ SEVEN İNSAN, HİZMETİ YAPAN İNSAN HER YERDE SÖYLENİR”
PGM Özel Hareket Müdürlüğünden İskele Polis Müdürlüğü’ne atanan Kasım Kuni, 6 Eylül Pazartesi günü itibari ile görevine başladı. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da bugün (9 Eylül) aynı zamanda doğum günü de olan İPM Kasım Kuni’ye nezaket ziyaretinde bulundu. Kuni’ye hem yeni görevinde başarı dileyen hem de Kuni’nin doğum gününü kutlayan Başkan Sadıkoğlu, İskele Belediyesi ile İskele Polis Müdürlüğü arasındaki gurur veren işbirliğinin devam etmesini temenni etti. Vatanını milletini seven insan, hizmeti yapan insan her yerde her zaman söylenir diyen İPM Kasım Kuni ise Başkan Sadıkoğlu’ndan övgüyle söz etti. İskele Polis Müdürüne gerçekleştirilen ziyarette İskele Kaymakamı Ertuğrul Toroslu da yer aldı.

SADIKOĞLU: “DOĞDUĞUMUZ TOPRAKLARA HİZMET VERMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Göreve geldiği andan itibaren İskele’deki tüm kurum ve kuruluşlarla iyi ilişkiler içerisinde olduklarını söyleyerek konuşmasına başlayan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, İskele Polis Müdürlüğü ile yürüttükleri gurur veren işbirliğinin de bunların başında geldiğini vurguladı. İskele Polis Müdürlüğü’ne atanan Kasım Kuni’ye hayırlı olsun dileklerini de ileten Başkan Sadıkoğlu, aynı zamanda bugün doğum günü olan Kuni’nin doğum gününü de kutladı. Bütün başarılı işler, iyi bir ekibin neticesinde olur diyen Başkan Sadıkoğlu, konuşmasının devamında şunlara yer verdi: İskele-Karpaz bizim özelimiz. Bizim yüreğimizin attığı yer. Tabii ki bizler İskele Belediyesi olarak hem İskele Polis Müdürlüğümüz hem de İskele Kaymakamlığımız ile güzel bir ekip kurduk. Ortak kaygımız, ortak gayemiz İskele ve Karpaz bölgesine elimizden gelen katkıyı koymaya çalıştık. Doğduğumuz büyüdüğümüz topraklara, gerekli katkıyı ve hizmeti verebilme adına çalışıyoruz. İskele’miz her şeyiyle; Belediyesi, Kaymakamlığı, Polis Müdürlüğü, esnafı, devlet daireleriyle bir bütündür. Eğer bunların hepsi tamam olursa yaşanabilir bir İskele olur.”
Bizler yarım ekmeği bile bölüşen insanlarız diyen İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, güçlerinin yettiğince İskele Polis Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde, daha iyi bir noktaya gelene kadar ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerinin de altını çizdi.

KUNİ’DEN BAŞKAN SADIKOĞLU’NA ÖVGÜ DOLU SÖZLER
KUNİ: “VATANINI MİLLETİNİ SEVEN İNSAN, HİZMETİ YAPAN İNSAN HER YERDE SÖYLENİR”
İskele’de göreve başlamadan önce, İskele Belediyesi ve İskele Belediye Başkanı hakkında güzel duyumlar aldığını ifade eden İskele Polis Müdürü Kasım Kuni, ‘vatanını milletini seven insan, hizmeti yapan insan her yerde her zaman söylenir’ dedi. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile ilgili çok güzel geri dönüşler aldım diyen Kuni, özellikle İskele Polis Müdürlüğü’ne yapılan katkılardan dolayı Başkan Sadıkoğlu’na teşekkürlerini sundu. Kuni, kısa zaman içinde iade-i ziyaret yaparak Başkan Sadıkoğlu’nu makamında ziyaret edeceklerini de sözlerine ekledi.

Paylaş

Önceki Haber

DAÜ AKTÜERYA PROGRAMI GELİŞİMİNİ SİGORTACILIK SEKTÖRÜ İLE İŞ BİRLİĞİ İÇERİSİNDE SÜRDÜRÜYOR

Sonraki Haber

CB  Ersin Tatar, İzmir’de törenlere katıldı, halkla buluştu

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

five × one =