HALKIN PARTİSİ MİLLETVEKİLİ AYŞEGÜL BAYBARS BAŞKAN İSMAİL ARTER’İ ZİYARET ETTİ

Halkın Partisi Gazimağusa Milletvekili Ayşegül Baybars Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’i ziyaret etti. Ziyarette Milletvekili Baybars ile Başkan Arter ülke gündemindeki konuları değerlendiren bir görüşme yaptı.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter konuşmasında, İçişleri Eski Bakanı Ayşegül Baybars’ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Bakanlık döneminde birçok iş yaptıkları Baybars ile zaman zaman ülke gündemindeki konular ve Kıbrıs sorunuyla ilgili görüş alışverişi yaptıklarını söyledi.

Milletvekili Ayşegül Baybars ise, Başkan İsmail Arter’e misafirperverliği için teşekkür ederek, son 1.5 yıldır pandemi ile mücadele konusunda belediyelere düşen yük, belediyelerin sorunlarına bir an evvel merkezi hükümetlerin ve yasama organının çözüm bulmak için çalışmaları artırmak ve birlikte hizmet kalitesini yükseltmenin kendileri için de önemli olduğunu söyledi. Baybars, Başkan İsmail Arter ile İçişleri Bakanlığı döneminde özellikle belediyeciliğin gelişmesi halka daha iyi hizmet verilmesi konusunda her zaman istişare içinde bulunduklarını, hem Belediyeler Yasası’nın geçmesi hem de diğer ilgili yasalarla ilgili yapılabilecekleri değerlendireceklerini söyledi.

Paylaş

Önceki Haber

YAZAR DR. TURGÜL TOMGÜSEHAN ADA KARANLIĞI KİTABINI BAŞKAN İSMAİL ARTER’E TAKDİM ETTİ

Sonraki Haber

KKTC’DEN TÜRKİYE’YE ANLAMLI KATKI

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 × 2 =