Darts’ta 1’inci lig Şampiyonu GDB

Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu tarafından düzenlenen 2020-2021 Darts Sezonunda Efes Pilsen Darts Birinci Ligi sona erdi.

12 takımım iki grupta mücadele verdiği ligde şampiyon Güzelyurt Darts Birliği (GDB) Oldu.

Ligde gruplarını ilk iki sırada tamamlayan GDB, Vadili Darts Derneği, Diamond Child ve Gönyeli Spor Kulübü dün Play-off’ta karşılaştı.

Finalde Vadili ile karşılaşan GDB, rakibini 9-5 yenerek mutlu sona ulaştı.

Diamond Child ile Gönyeli arasında oynanan üçüncülük maçını 9-5 kazanan Diamond Child oldu.

Bu sonuçlardan sonra ligi şampiyon tamamlayan GDB, Vadili Darts Derneği ve Diamond Child, Efes Pilsen Darts Süper Ligi’ne yükseldi.

Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara ödülleri Darts Federasyonu Asbaşkanı Tansu Tilki ve yönetim kurulu üyesi Avşın Kanatlı tarafından verildi.

Davutoğlu: Zor bir sezon oldu

Sezonun tamamlanmasının ardından açıklama yapan Darts Federasyonu Başkanı Gürtap Davutoğlu, zor bir sezon geçirdiklerini ifade ederek şunları söyledi:

“Covit-19 salgını nedeniyle sezon zor geçti. Gerek ertelemeler gerek ligin yaz aylarına sarkması sezonun zor geçtiğinin göstergesidir. Ancak, ciddi ve istenmeyen olumsuz bir durumun da yaşanmaması bizi sevindiren taraf oldu. Tüm olumsuzluklara rağmen sporcularımızın sergilediği mücadele ve performanslarının azalmamasından dolayı sporcularımıza ve kulüplerimize yürekten teşekkür ederim.”

Paylaş

Önceki Haber

KÜÇÜKÇİFTLİK BAHÇE TİYATROSU’NDA “YENİ” TİYATRO SEZONU, ERDAL BEŞİKÇİOĞLU’NUN İKİ GECE ÜST ÜSTE KAPALI GİŞE OYNADIĞI “BİR DELİNİN HATIRA DEFTERİ” ile BAŞLADI!

Sonraki Haber

15 TEMMUZ FOTOĞRAF SERGİSİ DUYURUSU

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

nineteen + twelve =