Mağusa Gençlik Birliği genel kurulu yapıldı

MAĞUSA GENÇLİK BİRLİĞİ
BASIN BİLDİRİSİ

11.01.21

Uzun zamandan beridir Mağusa’da eksikliği hissedilen, gençleri ortak bir çatı altında birleştirecek yeni, özgür, bağımsız ve dinamik bir gençlik oluşumu olarak Mağusa Gençlik Birliği Derneği’nin kuruluş haberini en sonunda sizlerle paylaşabilmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.

Mağusa Gençlik Birliği (MGB) olarak cinsiyet, dinî inanç, siyasi görüş, cinsel yönelim ve ekonomik düzey farklılıklarımızı gözetmeksizin bir araya gelebileceğimiz ortak bir çatı altında sesimizi duyurmayı; gerek akademik, gerekse sosyal ve kültürel anlamda eğitim ve gelişimimize katkıda bulunacak faaliyetler yürütmeyi ve birlik içinde çalışarak aramızda oluşacak dayanışma temellerini aşılamayı en büyük hedeflerimiz olarak görmekteyiz. Mağusa Gençlik Birliği ile gençlerin en sonunda imkanlar ve fırsatlarla yeşeren, gelişimlerine ve sosyal yaşamlarına katkıda bulunacak projeler ve etkinlikler sunan, aktif ve üretken bir platforma sahip olabilecek olması bizler ve toplumumuz için büyük bir önem arz etmektedir.

9 Ocak 2021 tarihinde pandemi sağlık kuralları çerçevesinde gerçekleştirmiş olduğumuz ilk genel kurulumuzda derneğimizin resmî olarak yönetim, denetim ve disiplin kurulları belirlenmiş olup, genel kurulda sunulan adaylıklar ve kurucu üyelerin kullanmış oldukları oylar sonucunda Ocak 2021 tarihinden itibaren derneğin kadrolarında görevlendirilen isimler aşağıdaki gibi yer almaktadır:

Yönetim Kurulu
1. Başkan – Oğuz Ufuk Haksever
2. Başkan Yardımcısı – Fatma Dalokay
3. Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü – Rüya Özkaya
4. Sayman – Hasan Alp Tuncay
5. Dernek Koordinatörü – Ardıç Taşcıoğlu
6. Sosyal Destek Sekreteri – Buse Özkan
7. Etkinlik Sekreteri – Süleyman Rebge
8. Dış İlişkiler Sekreteri – Ali Furkan Çetiner
9. Akademi (Eğitim) Sekreteri – Nesrin Yüceulaş
10. Bütçe Sekreteri – Ergün Köseoğlu
11. Örgütlenme Sekreteri – Naziyet Erbulak
12. Yedek Üye – Tibet Aylanç
13. Yedek Üye – Aysel Erkanlı
14. Yedek Üye – Görkem Akilhoca

Disiplin Kurulu
1. Başkan – İmge Saner
2. Üye – Cantuğ Çavuşoğlu
3. Üye – Faruk Sertbay
4. Yedek Üye – Gamze Gül
5. Yedek Üye – Can Kaptanoğlu

Denetim Kurulu
1. Başkan – Eren Aktaş
2. Üye – Aslıhan Çağın
3. Üye – Mert Çaltinoğlu
4. Yedek Üye – Erol Kavaz
5. Yedek Üye – Ayten Çelebi

Derneğin kuruluşunun ve ilk genel kurulun ardından, derneğin faaliyet programı ve hedeflerinin en kısa zaman içerisinde hayata geçirilmeye başlanması umut edilmektedir. Derneğe üyelik alımı hakkındaki bilgilendirmeler ise ilerleyen haftalarda derneğin sosyal medya sayfaları aracılığıyla yapılacaktır. Üyelikler ve dernek hakkında daha detaylı bilgi edinmek isteyenlerin @magusagenclikbirligi Instagram ve Facebook hesaplarından gelişmeleri takip etmeleri rica olunur.

Mağusa Gençlik Birliği

ki

Paylaş

Önceki Haber

DAÜ rektörünün çalışan gazeteciler günü mesajı

Sonraki Haber

UKÜ ktsyd hentbol erkekler şampiyonu

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 × 2 =