Turkish Bank UK’ye Türk Bankası’ndan önemli atama

Türk Bankası Genel Müdürü Erhan Raif, hisselerinin %83’üne Türk Bankası’nın sahip olduğu Turkish Bank (UK)’in Yönetim Kurulu’na hissedar temsilcisi üye olarak atandı. Raif ayrıca, Turkish Bank UK’in Denetim ve Risk Komitelerinde de görev alacak.

Türk Bankası Genel Müdürü Raif, atama konusunda yaptığı değerlendirmede, Türk Bankası’nın Londra şubelerinde kariyerine başladığını hatırlatarak, “Turkish Bank UK Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmak benim için büyük bir onur. Ülkemizin ve sektörün yurt dışında temsiliyeti için de önemli bir pozisyon” dedi.

Türk Bankası’nın yürüttüğü dijital dönüşüm sürecine de işaret eden Erhan Raif, şöyle devam etti:

“Uluslararası finans merkezi olan Londra’dan önemli gelişmeleri Kuzey Kıbrıs’a aktarırken, yürüttüğümüz dijital dönüşüm sürecinde Grubumuza sinerji sağlayacak, müşterilerimize yönelik ortak projelerin geliştirilmeleri ve uygulamaya geçirilmelerinin de yakından takip edilmesi sağlanacak.”

Turkish Bank Grubu, 1974 yılında açtığı Türk Bankası Harringay şubesiyle varlık göstermeye başladığı Londra’da, bugün Turkish Bank (UK) Limited çatısı altında üç şubesi ve binlerce müşterisiyle, tek Türk sermayeli İngiliz bankası olarak faaliyetlerine devam ediyor.

Paylaş

Önceki Haber

”EVKAF Yıl Boyunca Her gün Engellilerin Yanında”

Sonraki Haber

Mormenekşe Çağdaş Kadınlar Derneği Yönetimi Seminerde

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

thirteen − 10 =