BELEDİYE BAŞKANLARI DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ’NDE “BELEDİYELER ÇOCUKLAR İÇİN” DİYOR

BELEDİYE BAŞKANLARI DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ’NDE “BELEDİYELER ÇOCUKLAR İÇİN” DİYOR

 

Türkiye Belediyeler Birliğinin (TBB), 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü etkinlikleri kapsamında başlattığı farkındalık kampanyası için belediye başkanları kamera karşına geçerek pandemi sürecinde çocuklara yönelik yaptıkları hizmetleri anlattı.

 

Çocukların karşı karşıya kaldıkları hak ihlallerine dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen kampanyaya destek veren başkanlar, belediyelerinde çocuklar için yapılan çalışmaları 2 dakikalık süre içerisinde anlatmaya çalıştı. Videolar #BelediyelerÇocuklarİçin etiketiyle sosyal medyada yayınlanacak.

 

COVID-19 pandemi sürecinde eğitimden sağlığa, sosyal ve kültürel etkinliklerden psiko-sosyal desteğe kadar yapılan hizmetleri paylaşan belediye başkanları,  gönderdikleri videolu mesajlarda çocukların Dünya Çocuk Hakları Günü’nü kutlarken, çocuklara yönelik birçok yeni hizmetin de müjdesini verdi.

 

TBB ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gürkan, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Van Büyükşehir Belediye Başkan V. Mehmet Emin Bilmez ve Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık paylaştıkları videolu mesajlarla kampanyaya destek oldu.

 

TBB ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in videosunu indirmek için: https://we.tl/t-pjqo2oCoG6

 

Belediye Başkanlarının mesajlarının yer aldığı videoları indirmek için: https://yadi.sk/d/0znJOWoHyRon3w?w=1

Paylaş

Önceki Haber

Girne Üniversitesi Büyük Kütüphane, 30 Kasım’da Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Tarafından Açılacak

Sonraki Haber

Yakın Doğu Üniversitesi Yurtlar Müdürlüğü’nün Öncülüğünde Düzenlenen Etkinlikte Bir Araya Gelen Bisiklet Tutkunu Öğrenciler, “Trafikte Biz De Varız” Sloganı ile Lefkoşa Sokaklarında Pedal Çevirdi.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

five × five =