Ersan Dağlı DAÜ de

6 Ekim 2020

HALKLA İLİŞKİLER VE BASIN MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN BİLDİRİLMİŞTİR;

ERSAN DAĞLI’DAN DAÜ’YE ZİYARET

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İşletme ve Ekonomi Fakültesi, İşletme Bölümü, İşletme Lisans Programı mezunu ve Dağlı Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Ersan Dağlı, geçtiğimiz günlerde DAÜ Sosyal ve Kültürel İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Deniz İşçioğlu’na ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette, DAÜ Bilgisayar ve Teknoloji Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nazife Dimililer ile DAÜ İşletme ve Ekonomi Fakültesi, Bankacılık ve Finans Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nesrin Özataç da hazır bulundu.

DAÜ mezunu Ersan Dağlı, ziyarette Dağlı Sigorta olarak ürettikleri çevrim içi poliçe sistemini anlattı. Geliştirdikleri yeni uygulama sayesinde, 7 gün 24 saat süresince istenilen yerden aracın zorunlu trafik poliçesinin online (çevrim içi) olarak Dağlı Sigorta’dan yapılabileceğini ve sisteme erişilebileceğini belirten Dağlı, “Verilmekte olan diğer online hizmetlere ek olarak, internet üzerinden poliçe satışını mümkün kılacak olan yazılım çözümümüz, pandemi döneminin de getirmiş olduğu gereksinimler göz önüne alınarak ivedilikle müşterilerimizin hizmetine sunulmuştur. Bu sistem ile poliçelerin vadesi kontrol edilebilir, prim takibi yapılabilir, ayrıca poliçelere ait teminatlar görüntülenebilir. Müşterilerimiz online poliçe ile ödeme süreçlerini de anında inceleyebilir, ödeme yapabilir, hasar dosyalarını görüntüleyebilir ve durumu hakkında bilgi alabilirler.” şeklinde konuştu.

DAÜ Sosyal ve Kültürel İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Deniz İşçioğlu da, bir DAÜ mezunu olan Ersan Dağlı’nın başarısıyla gurur duyduklarını ifade ederek, Dağlı Sigorta ile DAÜ arasında yapılabilecek iş birliklerinin, iş insanları ve üniversite arasındaki iletişimin geliştirilmesi açısından önem taşıdığını vurguladı. Ziyarette Ersan Dağlı ile özellikle mezun olduğu İşletme ve Ekonomi Fakültesi öğrencileri için çevrim içi seminerler (webinar) düzenlemesi konusunda fikir birliğine varıldı.

İş Birliği Görüşüldü
DAÜ BTYO Müdürü Doç. Dr. Nazife Dimililer görüşme içeriği konusunda, “Tüm dünyada dijital dönüşüm sürecinin tamamlanmakta olduğunu da göz önünde bulundurduğumuzda, hayatımızın her anına nüfus eden bilişim teknolojilerinin sigortacılık sektöründe de etkin bir şekilde kullanılması ve var olan tüm sistemlerin yeni normlara göre dijital olarak ve herkesin güvenli ve kolayca ulaşabileceği bir şekilde gelişmesi gerektiğini görmekteyiz. Dağlı Sigorta’nın online sigortacılık konusunda atmış olduğu adım dijitalleşme konusunda diğer birçok sektörün gerisinde kalan sigorta sektörü için takdir edilmesi gereken çok önemli bir liderlik örneğidir” şeklinde konuştu. Doç. Dr. Dimililer bu iş birliği doğrultusunda sektörün ihtiyaç duyduğu bilişimcilerin eğitimi ve istihdamı için imkan yaratılması konusunda birlikte çalışacaklarını da aktardı.
ki

Paylaş

Önceki Haber

Denktaş TV programinda idi

Sonraki Haber

Gazete manşetleri

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

three × four =