Yazar Hakan Yozcu’dan Yerel Yönetimlere Ziyaret

Öykü, Oyun Yazarı ve Şair Hakan Yozcu, yerel yönetimleri ziyaret ederek, yeni yayımladığı “Gecenin Karanlığında Üşümek” adlı öykü kitabını imzalayarak takdim etti.
Hakan Yozcu yaptığı konuşmada “Sayın başkanlarımızın şu ana kadar yaptıkları faaliyetleri büyük bir takdirle karşılıyoruz. İcraatları yanı sıra kültürel değerlerimize de sahip çıkarak birçok başarılı etkinliklere imza atmıştır. Kültüre ve sanata önem vermiştir. Bunun yanında da ülkemiz sanatına ve sanatçılarına her zaman gereken değeri vermiştir. Onları destekleyerek sanatımızın gelişmesine ve büyümesine vesile olmuştur. Bu nedenle kendilerine teşekkür ediyor ve bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Başkanlar ise bu ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Şöyle devam etti:
“Sayın Yozcu’nun yazılarını sürekli olarak takip ediyor ve beğeni ile okuyorum. Daha önceki kitaplarını da okuma imkânım olmuş ve aynı beğeni ile karşılamıştım. Sayın Yozcu’nun son yayınladığı “Gecenin Karanlığında Üşümek” adlı eserini de basın yoluyla öğrenmiştim. Bugün okuma fırsatım olacak. Eserin aynı güzellikte olduğuna eminim.
Bizler aynı zamanda da iyi bir okuyucuyuz. Kitap okumayı seviyoruz. Kitap dünyası bizleri kendimizden alan ve tüm yorgunluklarımızı üzerimizden atan bir dünyadır. Böyle usta yazarlarımızın olması, kendi içimizden çıkmaları bizlere umut ve gurur veriyor. Bizler, her zaman için sanatımıza ve sanatçılarımıza önem veriyoruz. Onların büyümeleri ve gelişmeleri için elimizden gelen her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. Her zaman sanatçılarımızın yanında olacağız. Onlara destek vereceğiz.
Sayın Yozcu, öyküde olduğu gibi oyun yazarlığı da yapıyor. Şiirleri de olan Yozcu ile ileride kültür ve sanat alanında işbirliği yapmak bizi mutlu edecektir.
Bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyor, kendilerine sanat alanında başarılar diliyoruz.” dedi.

 

Paylaş

Önceki Haber

Çocuklarda covit 19 virüsü enfeksiyonu

Sonraki Haber

SERBEST LİMAN ve BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİNDEN EMEKLİYE AYRILAN MESLEKTAŞLARINA VEDA GECESİ DÜZENLEDİ

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

18 + 13 =