



DAÜ Bahar Festivali 27 yaşında 14.05.25
Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin geleneksel olarak düzenlediği Bahar Festivali’nin 27. si dün akşam yapılan kortejle başladı.
Üniversite gençliği ve Gazimağusalılar tarafından hevesle beklenen festival bu yıl dopdolu programıyla 14-17 mayıs tarihlerinde gerçekleşecek.
27. Doğu Akdeniz Üniversitesi Bahar Festivali gerçekleşen kortejle başladı.
17 mayıs cumartesi gününe kadar devam edecek olan festivalin ilk gecesinde Türkiye’nin sevilen sanatçısı Mabel Matis sahne aldı.
Festivalde sosyal, kültürel, sportif bir çok etkinlik yer alırken, 27. Doğu Akdeniz Üniversitesi Bahar Festivali gençler tarafından oldukça sevilen Ceza, Kalben ve Duman konserlerine de ev sahipliği yapacak.
Festival alanında kurulan standartlarında ise bir çok yiyecek, içecek ve hediyelik eşya satışı yapılırken, öğrenci kulüpleri ise standardında yıl boyunca gerçekleştirdikleri çalışmalarını paylaşma fırsatı yakalayacak.
Fotoğraflar Remziye Özsaidoğlu