DAÜ de Uluslararası Öğrenci Birlikleri Seçimleri Başarıyla Gerçekleştirildi

Uluslararası Öğrenci Birlikleri Seçimleri Başarıyla Gerçekleştirildi

2024-25 Akademik Yılı Uluslararası Öğrenci Birlikleri seçimleri, 8-9 Ekim 2024 tarihlerinde başarılı bir şekilde tamamlandı. 11 Ekim 2024 tarihinde düzenlenen tanışma toplantısında, seçilen başkanlar ile bir araya gelindi. Toplantının açılış konuşmasını, Uluslararası Öğrenci Aktivite ve Öğrenci Cemiyetleri Birimi sorumlusu Cemre Mühendisoğlu gerçekleştirdi. Mühendisoğlu, yeni başkanları tebrik ederek sorumluluklarını ve kendilerinden beklenenleri belirtti.

Toplantıya, Tanıtım ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Öztüren de katıldı. Prof. Dr. Öztüren, Uluslararası Öğrenci Birlik başkanlarıyla tanışarak kapanış konuşmasını yaptı ve tüm öğrencilere başarılı bir yıl diledi. 39 farklı ülkeden seçilen başkanlar, görevlerinin ilk gününde üniversite yönetimiyle tanışma fırsatı buldu.

Ayrıca toplantıya, Görsel Medya İşleri Koordinatörü Uzman Şevket Serkan Şen de katılarak öğrencilerle sohbet etti. Toplantı sonunda toplu bir fotoğraf çekimi yapıldı ve bire bir röportajlar gerçekleştirildi.

Paylaş

Önceki Haber

DAÜ de 14. Kumdan Heykel Festivali ve Yarışması

Sonraki Haber

MTG basın açıklaması

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

thirteen − 7 =