MAĞUSA SURİÇİ PANAYIRI YARIN BAŞLIYOR

MAĞUSA SURİÇİ PANAYIRI YARIN BAŞLIYOR


Gazimağusa Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği Mağusa Suriçi Panayırı yarın başlıyor.
Gazimağusa Belediyesi ile Kıbrıs Türk Festivalciler Derneği tarafından organize edilen ve stand gelirlerinin Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ne bağışlanacağı Mağusa Suriçi Panayırı 30 Ağustos-8 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek.
Canbulat Sokak’ta düzenlenecek olan panayır, konserler, eğlenceler, dans performansları, standlar ve panayır oyuncakları ile yine dopdolu geçecek.
30 Ağustos’ta saat 20:00 itibari ile Gazimağusa Belediyesi Halk Dansları Topluluğu Ekibi, Ateş ve Dans Show ile başlayacak Mağusa Suriçi Panayırı’nın açılış konseri 21:00’de Ahmet Evan ile gerçekleşecek.
Her akşam ülkemizin sevilen müzisyenlerinin sahne alacağı Mağusa Suriçi Panayırı’nda diğer tüm konserler 20:30 başlayacak.
Çeşitli etkinliklerle sahnelenecek olan performansların, konserlerin öncesinde saat 20:00 itibari ile sahne alacağı Mağusa Suriçi Panayırı’nda tüm konserler ücretsiz olarak halkla buluşacak.
MAĞUSA SURİÇİ PANAYIRI PROGRAMI DOLU DOLU
Mağusa Suriçi Panayırı programı bu yıl çeşitli sahne performansları ve konserlerle keyif dolu geçecek. Mağusa Suriçi Panayırı Ahmet Evan konseri ile başlayacak. Panayır süresince ülkemizin sevilen müzisyenleri Grup Frekans, Retro Çalgıcıları, Cihan Tunceli Band, Sidar Karakuş, Burcu Arıkel, Grup Otantik ve Grup Buğday konserleri ile sahne alacak. Gazimağusa Belediyesi Halk Dansları Topluluğu Ekibi, Ateş ve Dans Show, MAGEM Sakarya Zumba Grubu, Gazimağusa Halk Dansları Derneği Ekibi, DJ Tüner, Othello Folklor Derneği ve Retro Mix Mağusa Suriçi Panayırı’narenk katacak. Panayır programı kapsamında ayrıca İran Gecesi etkinliği de düzenlenecek.
MAĞUSA SURİÇİ PANAYIRI PROGRAMI
30 Ağustos
20:00 Gazimağusa Belediyesi Halk Dansları Topluluğu Ekibi
20:30 Ateş ve Dans Show
21:00 Ahmet Evan
31 Ağustos
20:00
MAGEM Sakarya Zumba Grubu
20:30 Grup Frekans
1 Eylül
20:30 Retro Çalgıcıları
2 Eylül
20:30 Cihan Tunceli Band
3 Eylül
20:00 Gazimağusa Halk Dansları Derneği Ekibi
20:30 Sidar Karakuş
4 Eylül
20:30 DJ Tüner
5 Eylül
20:00 Othello Folklor derneği
20:30 Burcu Arıkel
6 Eylül
20:30 Grup Otantik
7 Eylül
20:00 Retro Mix
20:30 Kuzey Kıbrıs İranlılar Klübü ile İran Gecesi
21:30 Grup Buğday

Paylaş

Önceki Haber

32. Worldfood İstanbul Uluslararası Gıda Fuarı’nda Kıbrıs Mutfağı

Sonraki Haber

İTÜ KKTC rektörü DAÜ rektörü ziyaret

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

15 − 3 =