DAÜ sen den

Değerli Meslektaşlarımız,
Üyemiz Prof. Dr. Hatice Jenkins ve üniversitemizin mensupları Yaşlı Hakları ve Ruh Sağlığı Derneği’nde yaşlılarımız ve bakıma muhtaç insanlarımız için uzun yıllardır takdire şayan bir mücadele veriyorlar.
Ne yazık ki devletin üstlenmesi gereken sorumluluk öksüz kalmıştır. Yaşlılar ve yardıma muhtaçlar umursamazlık, vurdumduymazlık ve sorumsuzluk çölünde tek başlarına hayatta kalmaya çalışmaktadırlar. Profesör Jenkins ve arkadaşları işte böylesi bir ortamda böylesi hayati bir iş yapmaktadırlar.
Sendikamızın yönetimi, yeni yıl öncesinde yaşlı ve bakıma muhtaç insanlarımızın ihtiyaçları için Yaşlı Hakları ve Ruh Sağlığı Derneği’ne bağışta bulunmuştur. Bağışlarımız devam edecektir.
Bununla birlikte herkesin bu mücadeleye katılması çağrısında bulunmak istiyoruz. Sendikamız, Yaşlı Hakları ve Ruh Sağlığı Derneği’ne iletilmek üzere yapacağınız her türlü para, iaşe ve malzeme yardımını kabul etmeye hazırdır.
Son günlerde yaşanan trajedi bir kez daha göstermiştir ki sosyal devlet ve toplumsal dayanışma çok önemlidir. Sosyal devlet için mücadelemiz devam ederken dayanışmamızı göstermeliyiz.
DAÜ sen
Paylaş

Önceki Haber

DP mv adayı Mehmet Hasgüler “Partiye mühür vuranların tercih yapması iradeyi kesti”

Sonraki Haber

DAÜ FİZİK BÖLÜMÜ AKADEMİSYENLERİNDEN ÖNEMLİ AKADEMİK BAŞARILAR VE HİZMETLER

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

one × four =